вторник, 3 юни 2014 г.

Явлението "Дан Билзериан"

Дан Билзериан - новият хит в мрежата
Ако имаш Фейсбук и се чувстваш като модерна личност....няма как да не чуеш името на този човек - Дан Билзериан. Покер играч, бивш военен, снобар от най-висша класа...и онлайн знаменитост. Досега много хора успяваха частично да покажат американската мечта пред света, но никой не го направи с блясъка на този тип с брада -  идол за много мъже и мечтан мъж за много жени. За съжаление, той е полигамен, нали затова е обожаван от мъжката аудитория.
Както се казва в коментарите под снимките му "Преди водих щастлив живот...докато не последвах Дан"

Ето ти пет неща, които вероятно не знаеш за него.

1. Печели heads-up /eдин срещу един/ на покер ... на стойност $10.8 милиона

2. Получава два пъти сърдечен удар преди да е навършил 30 години.

3. Дан е бивш военен. Уволнен е .... 2 дни преди завършване на обучението.

4. Има брада...и не си бръсне краката.

5. Обожава 2 неща - оръжията и своята любима котка Smushball

И все пак това е само върхът на айсберга. Дан далеч не е толкова самонадеян, колкото изглежда. Напротив, той е доста умен и в интервю пред Брайън Пемпъс (Poker Authority) казва: 
"За да си покер играч от световна класа, ти трябват големи топки. Трудно е да си професионалист и да не фалираш. Когато си на гребена на вълната, губиш реална представа. Мислиш си, че постоянно ще печелиш с това темпо, а когато загубиш, ще си върнеш парите веднага. Да си представим, че имаш милион долара и отиваш на турнир с вход $100,000. Когато загубиш 2-3 пъти, вече си доста назад и ще ти отнеме много време, за да възвърнеш загубите. Разбира се, 1 милион в сметката далеч не означава 1 милион за покер. Имаш и редица други разходи.Но много момчета не го осъзнават и затова фалират. Не е дълъг списъкът на покерджиите, които не са обявили фалит. Това е краста!"

Макар да прави доста пари от покер, всъщност той далеч не е чак толкова добър и сам споменава: "Не съм играч за големите турнири. Предпочитам да играя с обикновени хора /колко да са обикновени/. В света на шоубизнеса много хора играят покер, но малцина са тези, които са готови да сложат 1 милион долара на масата и просто да ги профукат....мисля, че познавам всички, способни на това"

Навярно въздишаш и мечтаеш един ден да си като него. Но защо пък да не станеш? Стига да вярваш, можеш. Дотогава милионите последователи като мен ще се облизват, ще потъркват ръце, ще завиждат благородно на един мъжкар, който успя да напълни женските джобове, да превърне яхтите в бастион на доброто настроение, а многобройните снимки в социалните мрежи - в религия.




Няма коментари:

Публикуване на коментар